top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraDaniel Tobola

MŮJ MILÝ ANONYME, … (24.9.2014)


Tento profil nevnímám jako reklamu na svou advokátní kancelář. Popravdě řečeno – spíše potenciální klienty odrazuje, protože po přečtení několika příspěvků čtenář snadno dospěje k závěru, že jsem výhradně trestní advokát. Prostě o sebelépe napsané smlouvě se dobrá historka vyprávět téměř nedá… (Někdy to zkusím.) Nicméně je pravdou, že kdysi jsem měl určitou potřebu si slepou uličku internetové inzerce prošlapat sám. I zaplatil jsem si reklamu na Googlu i zde na Facebooku. A výsledek se brzy dostavil: začaly mi chodit anonymy. Na mých internetových stránkách lze využít k odeslání zprávy formulář, kam odesílatel vyplní svůj e-mail, který pochopitelné může byt zcela smyšlený. A tak mi od uživatele (jistě pravého) e-mailu, který nelze publikovat, ve 22:58 přišel zvídavý dotaz: „Od kdy muzou advokátni kancelare reklamu?! Demente podvodnickej ! “

Nedočkavý tazatel nepočkal na mou odpověď a ve 22:59 přispěchal s novým poznatkem: “ a ještě k tomu ses jenom Mgr. ty hvězdo: D“ – Tentokrát s uvedením e-mailu: picus@ses.cz. Rád bych proto využil příležitosti a odpověděl touto cestou:

Můj milý anonyme, obávám se, že Vámi zadané adresy nejsou aktivní. Odpověď na Vaši otázku je trochu komplikovanější, ale máte-li na mysli reklamu toho typu, na který reagujete, pak zhruba od roku 2003. Ano, můj akademický titul je magistr a mohu Vás ujistit, že splňuji veškeré podmínky pro výkon advokacie, stejné jako mnoho držitelů stejného titulu, kteří pracují jako advokáti, soudci, exekutoři či příslušnici jiných právnických profesí. Naopak řada držitelů titulu JUDr. (na kterýžto patrně narážíte), nedosáhla vzdělání takového druhu a typu, který by jim umožňoval advokátní profesi vykonávat. I tak mě ovšem těší, že Vás zjištění o mém akademickém titulu rozveselilo, soudě dle připojeného emotikonu.

Zůstávám s pozdravem Mgr. Daniel Tobola, advokát

5 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page